Symposium - geannuleerd wegens corona

Sprekers en dagvoorzitters

Inge Hageman is begeleidingsdeskundige. Zij biedt binnen haar organisatie begeleidingstrajecten aan, zoals supervisie, coaching (individueel als team), EMDR, trainingen op maat en heeft haar master als organisatie coach. Vanuit deze trajecten werkt zij systemisch.

Daarnaast werkt zij als VIO docent en leidt mensen op tot VIO begeleider. (VIO is een begeleidingsmethode voor professionele zorgverleners en mantelzorgers gericht op verbetering van de complexe zorgrelatie, middels de camera.)

Inge werkt zowel in de commerciële sector, dienstverlening en zorgsector.

Dagvoorzitters

 

Ine van den Berg is deskundige met betrekking tot verlies-rouw-trauma begeleiding. Vanuit haar praktijkkennis en laatste inzichten uit recente opleidingen is zij in staat om verschillende doelgroepen te begeleiden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen met verschillende soorten trauma’s en verwerkingsproblemen & -processen bij haar terecht. Zij werkt onder andere systemisch volgens de meergenerationele psychotraumatologie.

Kinderen hebben vanaf het begin de aandacht van haar gehad in haar specialisatie. Met de verdere verdieping en verbreding van haar expertise zijn volwassenen daar bij gekomen. Dat maakt haar praktijk ook voor gezinnen met traumaverwerking interessant.

Daarnaast begeleidt zij lotgenotengroepen.

Keynote Spreker

Anna Verwaal is verpleegkundige met een moeder-kind specialisatie, UCLA gecertificeerd borstvoeding docent, consultant voor bewuste conceptie en geboorte, instructeur over de primaire periode voor geboorte professionals en geboortefotograaf, en al sinds 1985 woonachtig en werkzaam in het buitenland.

 

Na een lange carrière in de klinische verloskunde en thuisgeboorte en als gespecialiseerd wijkverpleegkundige in de VS begon zo haar eigen praktijk omdat zij liever individueel met gezinnen en baby’s wilde werken om geboortetrauma’s te helpen voorkomen.

 

De laatste 10 jaar wordt Anna over de hele wereld gevraagd voor lezingen en workshops over het cellulaire geheugen van de geboorte ervaring, de hormonale fysiologie van bevallen en hechten, en de diepe psychologische, emotionele en spirituele aspecten van het geboorte proces.

Muzikale omlijsting

Marjolein Meijers (zang, bas en gitaar) speelt samen met Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki en doedelzak) en Onno Kuipers (accordeon, trekzak en gitaar) en zij verzorgen de muzikale omlijsting van het evenement. De muziek die zij maken hebben Ierse, Americana, cayun en old time invloeden. Tevens schrijven zij en spelen eigen muziek.

 

Enkele recensies:

Algemeen Dagblad:

“De vrolijke liedjes en nummers grijpen je naar de strot.”

 

Leids Dagblad:

“Haar repertoire reikt van vrolijke uitbundigheid tot ingehouden ontroerende nummers, aangevuld met haar Rotterdamse gevoel voor humor.”

 

 

Organisatie:

© www.watmaaktwieikben.nl - 2020