Symposium - geannuleerd wegens corona

Film - In Utero

 

De film In Utero is een documentairefilm over het leven in de baarmoeder en de impact daarvan op het verdere leven. De film wordt op diverse data getoond voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema, zowel voor professionals als particulieren. Na de film is er gelegenheid tot napraten.

 

Deze unieke veelbekroonde docu is een ode aan ons vermogen om lief te hebben en nieuw leven te koesteren. Het ontwikkelen van dat vermogen begint in de baarmoeder, in de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving.

 

Hoe ontwikkelt het leven zich in de baarmoeder? En wat is de blijvende impact van deze ervaringen op het verdere leven? De baanbrekende documentaire ‘In Utero’ toont:

• interviews

• culture mythes

• populaire films

• medisch-technologische trends

 

We zijn niet enkel het resultaat van een samensmelting van genen. Doch ook van de wisselwerking met invloeden uit onze samenleving. De eerste en meest bepalende is die met onze moeder.

 

Deze film zet aan tot bewustwording en dialoog!

Centraal staat het spanningsveld tussen de prilste behoeften van het ongeboren kind en de stressvolle omgeving waarin hun moeders en vaders leven.

 

Bekijk nu de trailer. Onder de video staan de vertoningsdata.

In Utero is een ode aan ons vermogen om lief te hebben en nieuw leven te koesteren.

 

Wanneer wordt de film vertoond?

In verband met het corona-virus zijn de geplande film-data gelimiteerd en geldt een kleiner aantal deelnemers met passende richtlijnen. Momenteel enkel in overleg / op aanvraag.

 

Donderdag 4 maart, 09.30-12.30 uur (onder voorbehoud)

 

De inloop is vanaf de bovenstaande vermelde tijden. Het programma start een half uur later.

Locatie film: Bethlehemstraat 23, 6041 EB Roermond

 

Na de vertoning van de film is er de mogelijkheid om met elkaar na te praten. Per bijeenkomst is er plaats voor 15 deelnemers, meld je dus snel aan!

 

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via mail naar contact@watmaaktwieikben.nl

Vermeld in de aanmelding aub:

• Naam, mailadres en telefoonnummer

• Eerste en tweede voorkeur datum

• Het aantal personen van aanmelding

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

 

Incompany of privé-vertoning? Dat kan.

Het is mogelijk om in overleg een datum te plannen om met een groep collega’s of vrienden in onze praktijkruimte de film te bekijken. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op: contact@watmaaktwieikben.nl

 

 

 

Organisatie:

© www.watmaaktwieikben.nl - 2020